Gidsenservice op maat voor Amsterdam en Nederland

Elisabeth’s Tailor made tours biedt gidsenservice op maat aan in Amsterdam en Nederland. Mijn rondleidingen zijn geschikt voor allerlei groepen en personen wat betreft vervoer op maat, budget en interesses. Amsterdam, Delft, Utrecht en veel andere Hollandse steden kunt u met mij te voet op per fiets naar keuze bezoeken. Deze steden laten u een rijk historisch erfgoed en stedelijke ontwikkeling zien met oude en nieuwe architectuur. Eveneens organiseer ik rondleidingen in de mooiste musea en bijzondere kunst galeries. Deuren van rijke patriciërs huizen met privé tuinen en prachtige interieurs en van bijzondere gebouwen met een specifieke bouwstijl kunnen worden voor u geopend.

Mijn excursies kunnen ook per bus, (zeil)boot , privé auto of limousine worden gedaan om van de gebaande paden af te dwalen in dit waterrijke land beneden de zeespiegel. Landschap en watermanagement kunnen belangrijke thema’s zijn tijdens deze ontdekkingsreis. Laat u verrassen door Elisabeth!


In deze periode van Corona organiseert Elisabeth voor zeer kleine groepen rondleidingen op maat.

De volgende maatregelen zijn daarbij belangrijk:
  1. afstand van 1,50 m.
  2. gebruik van het mondkapje door de gids.
  3. voor de gasten zou mondkapje ook belangrijk kunnen zijn.
  4. reductie van de prijs i.v.m Corona.
Activiteiten:
rondleidingen op maat, te voet, met fiets, boot of privé auto.
Dit laatste kan gecombineerd worden met korte wandelingen.

Voor meer informatie en vragen, kunt u contact opnemen met Elisabeth.

Ik wens u het allerbeste toe in deze moeilijke tijd en ik hoop dat u kunt genieten van een zonnige lente en zomer. De natuur is nu zo mooi met minder vervuiling, geluid en mensen. Pak deze gelegenheid aan om Amsterdam en de rest van ons land op een andere manier te ervaren !